Grab a friend and join us for cocktails! Because that is what we are the best in. Cocktails are our speciality & passion. At Cocktail by Rangur Madur we know how to chill after a stressful day!
Hello Friends! According to the latest (pretty sad) news we will be closed for one week more ..😔😔😔 It is what it is and there’s nothing to complain about. We are hoping that we can come back to you as soon as it’s possible 🍹😎🍹😎🍹😎🍹😎
In the meanwhile…enjoy the video-reminder how great YOU (our guests & our stuff) are! Cocktail wouldn’t be the same without you!!
Hello Friends! According to the latest (pretty sad) news we will be closed for one week more ..😔😔😔 It is what it is and there’s nothing to complain about. We are hoping that we can come back to you as soon as it’s possible 🍹😎🍹😎🍹😎🍹😎
In the meanwhile…enjoy the video remaining how great YOU (our guests & our stuff) are! Cocktail wouldn’t be the same without you!!
Sadly we have to inform that WE WILL BE NOT ABLE TO OPEN COCKTAIL DOORS THIS WEEKEND 😔😔😔
According to the newest regulations we are allowed to serve alcohol only to those who will order food. We will be working really hard whole weekend to create a concept that will be safe & pleasurable for our guests.
Ann May Noomi svarer Lars Bye:
Svarer litt her og, jeg..
-Ja, det er spiseplikt.
-Ja, man kan bestille maten fra andre steder.
-Nei, det er ikke tidsbegrensning, eller lov om hvor mange enheter man kan drikke.
Derimot er det pålagt at alle har en fast plass fra de kommer til de går, så jeg tror mange velger bordbestilling.
Tanken er at folk sitter ved et bord med noen få mennesker, og ikke henger i baren eller samler seg stående i kø eller annet, som er vanlig om man kun er ute å drikker.
Dermed er det bedre å koble en forsiktig åpning opp mot en situasjon hvor folk altså sitter i ro- som når man går ut å spiser en lunch eller middag. Som mange allerede gjør, og har gjort gjennom hele perioden.
Hvilke lokaler det skjer i, burde ikke ha noe å si, så lenge man har plass og rutiner for å overholde avstand og andre retningslinjer.
Med flere åpne steder vil man minke trykket på hvert sted, og ha flere mennesker i jobb, (noe som virkelig trengs) så om man har avtale med eksternt kjøkken, eller tilbereder mat selv er likegyldig.
Til syvende og sist er det opp til oss alle, om vi viser hensyn og holder avstand, uansett hvor vi befinner oss.
Personlig har jeg liten tro på at det blir åpnet for «normal» skjenking på en god stund enda, men det er bare min oppfattelse.
Håper alle fortsetter den gode innsatsen, så vi får tilbake en mer normal hverdag snart ❤️
Kjøp dere ett par toastjern!
Håper inderlig dere får til å åpne prontissimo! Hadde tenkte å stå klar kl 15.00 i dag, men da får jeg vente litt til. 💪🥂💫
We also want to say THANK YOU to all our wonderful employees: Vagelis KralisChristian Jørstad Celine Rusvik Vedal @ Maia Spange @ Daniela Skilja Tom Scholey Λεωνίδας Σενταράι Hanna Bugten Hauge You’ve been AWESOME 👏 😎✌️ It’s an absolute privilege to work with so many beautiful,bright,funny and hardworking people! ➡️YOU ROCK😎😎😎